Om KLOI Fabrication & Design

KLOI fabrication & design drives og ejes af Nicolaj Klujeff som er uddannet klejnsmed og teknisk designer. Som virksomhed kan vi varetage både større og mindre smedeopgaver og konstruktionsopgaver. Vi kan også tilbyde konsulentydelser både som smed og teknisk designer. 

Jeg har udført en bred vifte af opgaver, alle udført med samme sans for kvalitet og grundighed. Der er blevet udført opgaver som: Konstruktion af emballeringsmaskiner, konstruktion og produktion af cykel, udformning af procesværktøjer til svejserobotter, unika produktion af rustfrit stålinventar, design og produktion af inventar til både bolig og værksted.

Arbejde udføres for både privat og erhverv, ingen opgaver er for små eller store. 

Som uddannet teknisk designer og klejnsmed og flere års erfaring inden for fremstillingsindustrien, er jeg godt rustet til sparring med kunden, så dennes vision føres ud i livet.

Når smeden og konstruktøren mødes, er det ofte to vidt forskellige verdener. Hvor smeden har de fysiske begrænsninger i værkstedet og den praktiske erfaring, mens det fra en konstruktørs side kun er fantasien, der sætter grænser. Med begge uddannelser i baggagen giver det en forståelse på et højere plan for projektudførelse og produkt udarbejdning.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om din/jeres vision.